20 лютого відкритим заняттям гуртка технічної творчості «Майстерність нарізки овочів» та виставкою робіт гуртківців завершився тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Під час заходу кожен учень проявив творчу фантазію, показав набуті навички з використання фігурних ножів та інструментів для складної нарізки овочів і презентував свою роботу під гаслом «Я це вмію робити найкраще». Напрацювання гуртківців вразили учнів випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, які в рамках профорієнтаційної роботи відвідали наше училище.
На підсумковому засіданні тижня методичної комісії її члени обговорювали проведені заходи: майстер-класи, відкритий урок з виробничого навчання, виставку напрацювань гурткової роботи, семінари, презентації тощо. Відмічено, що проведення такої роботи максимально активізує педагогів та учнів до творчої діяльності, сприяє впровадженню сучасних форм та методів навчання, використання проектних технологій у навчальному процесі.

DSC00003.JPG DSC00004.JPG DSC00005.JPG

DSC00006.JPG DSC00007.JPG DSC00008.JPG

DSC00009.JPG DSC00010.JPG DSC00011.JPG

DSC00012.JPG DSC00013.JPG DSC00014.JPG

DSC00015.JPG DSC00017.JPG

Коментарії