Головна

Новини

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Навчально-практичний центр

Центр професійної кар'єри

Новини 2014-2015 н.р.
  • Реєстрація

19 лютого в рамках проведення тижня методичної комісії кулінарного профілю, відповідно до графіку проведення відкритих уроків майстер виробничого навчання Іванік О.М. провела відкритий урок (вступний інструктаж) на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього».
В процесі підготовки до уроку майстер в/н використала метод проектної технології, а саме: самостійну пошукову роботу учнів, результатом якої стало створення презентації «Історія Закарпатського пряника».
Під час уроку майстер в/н ознайомила учнів з історією виникнення та розповсюдження пряничного тіста, закріпила і розвинула їх вміння та навички з приготування пряничного тіста сирцевим та заварним способом і виробів з нього. На уроці учні засвоїли технологію приготування пряничного тіста, формування виробів з нього (пряники медові, пряники дорожні, батон дитячий, коврижка медова) та їх випікання.

Коментарії

Хто Online

Зараз один гість і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Навчально-практичний центр

Центр професійної кар'єри

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

Зміна номеру телефона приймальні: (0312) 656451

(0312) 656451 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua