Головна

Новини

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Навчально-практичний центр

Центр професійної кар'єри

Новини 2014-2015 н.р.
  • Реєстрація

18 лютого черговий майстер-клас «Приготування суфле з риби та способи його подачі» провела майстер виробничого навчання Назаренко О.В. Суфле – це страва французької кухні, назва якої з перекладу означає «повітряний, легкий дотик», вона широко використовується в світовій кухні, особливо в дитячому та дієтичному харчуванні. Під час заходу майстер доступно коментувала всі етапи технологічного процесу приготування страви, вміло використовувала сучасне обладнання та інвентар,  демонструючи професійні навички в приготуванні їжі. Для презентації страви Ольга Вікторівна використала соус вершковий з червоною ікрою та креветки. Присутнім сподобалося цікаве поєднання смакових властивостей цих страв. Колеги наголосили, що досвід та постійна робота з удосконалення майстерності педагога сприяла проведенню майстер-класу на високому рівні.

Коментарії

Хто Online

Зараз один гість і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Навчально-практичний центр

Центр професійної кар'єри

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

Зміна номеру телефона приймальні: (0312) 656451

(0312) 656451 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua