Новини

У групі офіціант бармен 1 курс, проведено конкурс на швидкість складання серветок.
Читати більше
Відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів.
Читати більше
Підведено підсумки  ІІ обласного конкурсу на кращу авторську методичну розробку з професійної підготовки серед закладів професійної (професійно–технічної) освіти
Читати більше
Спортивні ігри серед закладів професійно-технічної освіти з волейболу (дівчата)
Читати більше
Майстром виробничого навчання Гарновді  М.В. проведено відкритий урок виробничого навчання в групі кухар, кондитер №3 ІІ курсу на тему «Організація роботи рибного цеху. Механічна обробка риби та напівфабрикати з неї».
Читати більше
1 2 3 4 5 198