17 травня

       Відповідно до затвердженого плану заходів у рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти сьогодні, 17 травня, відбулася зустріч учнів нашого закладу з відомим українським кондитером, власником ужгородських кондитерських “V&V Shtefanyo”, автором сотень шоколадних бестселерів від однойменного бренду, а також торту “Ужгород”, одним із найкращих роботодавців та найбільш успішним випускником училища Валентином Штефаньо.

      Захід під назвою “Історія успіху” відбувся у приміщенні Центру професійної кар’єри: Валентин розповів, як пройшов навчання в училищі, отримав третій розряд кондитера і усвідомив, що робитиме у житті. Двадцять років тому започаткував власну справу – невелику піцерію у місті Ужгороді, у якій розпочав подавати перші авторські десерти, планувати подальше навчання та роботу в кондитерській.

    Сьогодні Валентин Штефаньо – знаний бренд не тільки в Україні, а й далеко за її межами; роботодавець, який створив близько 50 робочих місць, являється однією з найкращих баз практики училища для майбутніх кондитерів.

    Під час зустрічі учні мали змогу поставити запитання п. Штефаньо, а також дізналися про вимоги щодо компетентностей, якими повинен володіти справжній професіонал у кондитерській сфері.

    Майбутні кондитери переконалися в тому, що кожен має чимало умов та можливостей для того, щоб розвиватися та стати успішним, навчатися і вдосконалювати свої уміння і навички упродовж усього трудового життя, мати бажання і вірити у здійснення своїх мрій.