АВТОРСЬКИЙ ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ
«Дослідження автентичних страв Закарпаття: традиції, технології приготування, майстерність, що передаються з покоління в покоління»
Автори проекту:
Деревляник Мар’яна Вікторівна, майстер виробничого навчання
Мулеса Маріанна Михайлівна, майстер виробничого навчання
Шталовські Марина Валеріївна, майстер виробничого навчання
За участю: Куштан Г.В.
Прокопишина М.М.
Кияк Н.О. – методист
Мусієнко З.Л. – бібліотекар
з використанням проектних технологій навчання
«ХЛІБОМ ЄДИНИМ СЛАВИТЬСЯ УКРАЇНСЬКА ЗЕМЛЯ»
Автор проекту: Барч Оксана Іванівна – майстер виробничого навчання
За участю:
Куштан Г.В. – спеціаліст вищої категорії;
Прокопишина М.М. – спеціаліст вищої категорії;
Кияк Н.О. – методист;
Мусієнко З.Л. – бібліотекар.