2 травня

З 2 травня всі групи здобувачів освіти навчального закладу розміщені для проходження виробничої практики на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства. Основна частина учнів перебуває на підприємствах міста Ужгород та Ужгородського району. Практика проводиться на підставі договорів на її проведення, тривалість яких визначається  на період практики. Виробнича практика дає учневі можливість остаточно переконатися в правильності зробленого ним вибору. Під час її проходження він може перевірити свій професіоналізм. Практикант під час роботи на виробництві має можливість вивчити реальні ситуації та перевірити отримані під час навчання знання. Він може самостійно приймати рішення, обґрунтовуючи правильність своїх висновків перед керівником практики. Майбутній робітник навчається субординації, роботі в колективі, отримує навички професійного спілкування. Основними базовими підприємствами на сьогодні є:

  • Магазин «Арагві»;
  • Магазин «Вопак»;
  • ТЦ «Дастор»;
  • ПП «Деца у нотаря»;
  • ФОП пекарня «Варош хліб»;
  • Р-н «Венеція»;
  • Кафе «Чіпен – Хат»;
  • Кондитерська Штефаньо В.П.;
  • Кафе – бар «Верховина»

–    Р-н «Чарда»;

 

На фото учні навчального закладу під час проходження виробничої практики на підприємствах.