22 березня

22 березня в рамках тижня методичної комісії кулінарного профілю в навчальному закладі відбувся конкурс професійної майстерності «МІСТЕР КЕКС» між групами кухар, кондитер №3 (майстри в/н Яценко Н.П., Гарновді М.В.) і кухар, кондитер №4 (майстер в/н Іванік О.М.) І курсу, які продовжили навчання за професією кондитер 4 розряду. Кекси – це улюблена випічка всіх ласунів. Готуються ці борошняні кондитерські вироби зазвичай з бісквітного або дріжджового тіста з добавками і начинками у вигляді родзинок, ягід, кокосової стружки, горіхів і джему. Ще однією перевагою даної випічки є той факт, що приготувати кекси досить просто. Для цього потрібні – спеціальні силіконові, металеві або фарфорові форми і базові інгредієнти: борошно, яйця і маргарин. Умовою конкурсу було приготування кексів з різними добавками і начинками. Обидві команди  показали хороші уміння та навички, справилися з поставленим завданням на «відмінно» і заслужили на перемогу. Членами журі було прийняте одностайне рішення – перемогла ДРУЖБА! ВІТАЄМО! МОЛОДЦІ!