20 лютого

 20 лютого  відбулося чергове засідання методичної комісії кулінарного профілю. На порядку денному розглядалися  питання про інноваційну роботу як професійне удосконалення педагога та звіти педагогічних працівників, які атестуються. На основі тренінгу «Кращі навички для сучасної України» голова методичної комісії Оксана Барч ознайомила членів методичної комісії з алгоритмом складання  практичних завдань і оціночних листів з критеріями оцінювання різними рівнями складності з виробничого навчання за результатами  навчання з професії кухар. Для вирішення цього завдання  була створена робоча група з майстрів в/н, розприділені результати навчання між майстрами в/н для створення контролю знань по кожному РН, адже оцінювання – це процес, який застосовується для підтвердження того, що учень може працювати відповідно до вимог стандарту процесу доказів та формування висновку щодо здобуття компетентності.  На завершення засідання членами комісії було заслухано звіти про роботу в міжатестаційний період педагогічних працівників, які атестуються : Прокопишина М.М., Барч О.І., Галаговець А.М., Мулеса М.М., Деревляник М.В., Яценко Н.П.