31 серпня

 31 серпня відбулося засідання педагогічної ради.

 31 серпня відбулося засідання педагогічної ради.Директор Віктор КОЩАК ознайомив педагогічний колектив училища з основними напрямками роботи в 2022-2023 навчальному році та відмітив, що основним змістом діяльності у поточному н.р. буде підведення підсумків дослідження системи роботи закладу освіти та педагогів на завершальному) етапі роботи над науково-методичною проблемою «Упровадження інноваційних педагогічних та виробничих технологій, спрямованих на формування креативності й компетентності учнів, підготовку їх до конкурентоспроможної діяльності». Окрім того, наголосив на організацію навчального процесу в умовах воєнного стану та продовження профорієнтаційної роботи до 01 листопада п.р.

Заступник директора з НВР Галина КУШТАН винесла на розгляд та затвердження «Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти» та річний план роботи  закладу освіти.

Після обговорення  та вирішення організаційних питань Віктор Йосипович привітав весь педагогічний колектив з початком навчального року та побажав педагогам нових творчих досягнень та мирного неба.

{gallery}2022-08-31{/gallery}