09 червня

09 червня 2021 року.  На базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу нашого закладу організовано стажування педагогічних працівників з професії кухар із трьох ЗП(ПТ)О області: ДНЗ «Мукачівський центр ПТО», Міжгірський професійний ліцей, Берегівський професійний ліцей сфери послуг. Дистанційний етап тривав з 01 по 08 червня 2021 року. За цей час слухачі самостійно вивчили сучасні технології харчування, користуючись електронною базою навчальних матеріалів за програмою стажування, розробленою  педагогами училища та розміщеною на GOOGLE-диску.

09 червня 2021 року.  На базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу нашого закладу організовано стажування педагогічних працівників з професії кухар із трьох ЗП(ПТ)О області: ДНЗ «Мукачівський центр ПТО», Міжгірський професійний ліцей, Берегівський професійний ліцей сфери послуг. Дистанційний етап тривав з 01 по 08 червня 2021 року. За цей час слухачі самостійно вивчили сучасні технології харчування, користуючись електронною базою навчальних матеріалів за програмою стажування, розробленою  педагогами училища та розміщеною на GOOGLE-диску.

Підсумком самостійної роботи під час дистанційного етапу стало виконання практичних завдань: складання технологічної карти на приготування яєчно-масляних соусів з використанням способу «Лисаб» та фото чи відеозвіт про процес їх приготування. Усі слухачі відмінно впоралися із завданнями.

Очний етап стажування проходив у навчально-практичному центрі училища. У лабораторії слухачі виконували практичне завдання (кваліфікаційну роботу). У рамках проведення стажування слухачі долучилися до майстер-класу з приготування бульйонів консоме та гарнірів до них, який провела Галас Н.П., викладач спецпредметів.

{gallery}2021-06-09{/gallery}