26 квітня

26 квітня! В пам’яті українського народу це день чорнобильського лиха,  про яке не могли забути і учні нашого навчального закладу. До цієї події вони підготували урок-пам’ять «Світ пам’ятає про Чорнобиль».

Чорнобиль… Це слово стало символом горя і страждання, покинутих  домівок. Минуло 35 років від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія – техногенно-екологічна катастрофа, спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей. Якби не подвиг простих людей, то важко навіть спрогнозувати повні масштаби трагедії не лише для України, а й усього світу.

26 квітня! В пам’яті українського народу це день чорнобильського лиха,  про яке не могли забути і учні нашого навчального закладу. До цієї події вони підготували урок-пам’ять «Світ пам’ятає про Чорнобиль». На заході учні розповідали про  пожежних з  охорони ЧАЕС, які першими прибули  на гасіння пожежі реактора, зачитували вірші про страшну трагедію.         

Врятований світ – найкращий пам’ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. Пам’ятаймо про них і робімо усе, щоб ніколи у людській історії не повторився Чорнобиль.

{gallery}2021-04-26{/gallery}