16 квітня(1)

16 квітня. На базі навчально-практичного центру училища розпочалося навчання слухачів з числа дорослого населення за програмою перепідготовки з професії кухар.

16 квітня. На базі навчально-практичного центру училища розпочалося навчання слухачів з числа дорослого населення за програмою перепідготовки з професії кухар. Зарахування на навчання здійснювалося на підставі вхідного контролю, на підставі якого було визначено обсяг знань, умінь та навичок, набутих у результаті попереднього професійного навчання та досвіду роботи за професією на підприємствах громадського харчування. За результатами вхідного контролю був розроблений і скоригований робочий навчальний план для здійснення перепідготовки кваліфікованих робітників відповідно до Державного стандарту професійно-технічної освіти з професії кухар.

Навчання відбувається за очною формою. Графік освітнього процесу включає теоретичне і виробниче навчання, виробничу практику та державну кваліфікаційну атестацію. Частина професійно-теоретичної підготовки здійснюватиметься з використанням елементів дистанційного навчання. Виробниче навчання та виробнича практика слухачів буде організована на базі підприємств громадського харчування області.