25 березня

25 березня у режимі онлайн відбулося засідання творчої групи з розробки Збірника орієнтовних освітніх програм із професії продавець непродовольчих товарів, у якому взяли участь педагоги торгового профілю нашого училища та колеги з ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти», де здійснюється підготовка з цієї професії. 

25 березня у режимі онлайн відбулося засідання творчої групи з розробки Збірника орієнтовних освітніх програм із професії продавець непродовольчих товарів, у якому взяли участь педагоги торгового профілю нашого училища та колеги з ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти», де здійснюється підготовка з цієї професії. Роботу такої творчої групи організовано Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області з метою напрацювання єдиних підходів до розробки освітніх програм за стандартами П(ПТ)О на компетентнісній основі з конкретних професій.

У ході засідання учасниками проаналізовані навчальні програми із загальнопрофесійної, професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовок, обговорені та узгоджені проблемні (суперечливі) питання щодо змісту та формування Збірника орієнтовних освітніх програм. Робота триває.

 

{gallery}2021-03-25{/gallery}