17 лютого

17 лютого – Всесвітній день спонтанного прояву доброти.

17 лютого – Всесвітній день спонтанного прояву доброти.Уперше свято запровадили в американському місті Денвері ще 1995-го, проте з кожним роком це свято набуває все більшої популярності та заохочує всіх робити спонтанні добрі справи. Ось і ми вирішили долучитися до відзначення свята: майстер виробничого навчання Марина Медведева у рамках проведеного майстер класу приготувала смачні чізкейки, які ми вирішили передати для діток, з медико-соціального реабілітаційного центру Дорога Життя.
Також діток відвідали заступник директора з виховної роботи Євгеній Кучерявий та голова учнівського профкому Зінаїда Мусієнко.
Вважається, що доброта — це акт виявлення турботи про інших, близьких та незнайомих людей без очікування на те ж саме у відповідь. Проте піклуючись про інших, ми зокрема піклуємося й про себе. Адже добрі справи і допомога іншим мають безліч переваг для нашого психічного та фізичного здоров’я: впливають на центри задоволення у мозку, підвищуючи рівень серотоніну та дофаміну, зменшують тривожність, стрес, і запалення. Тож без вагань проявляйте добро та будьте соціально активними!