25 січня

25 січня. На базі НПЦ сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу нашого училища розпочалося стажування майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О області з професії кухар за очно-дистанційною формою.

25 січня. На базі НПЦ сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу нашого училища розпочалося стажування майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О області з професії кухар за очно-дистанційною формою.

Під час дистанційного етапу, який триватиме з 25 по 29 січня 2021 року, слухачі повинні самостійно вивчити сучасні технології харчування за матеріалами, які для них підготували педагоги нашого училища. Слухачам надано доступ до усієї  електронної бази напрацювань на Google-диску відповідно до програми стажування: прогресивні підходи до організації технологічного процесу на підприємствах галузі;  технологія приготування бульйонів консоме та гарнірів до них; нові  напрямками у технології приготування соусів; види сучасного технологічного устаткування, особливості впровадження системи НАССР на підприємствах громадського харчування тощо. Підсумком дистанційного етапу буде виконання самостійної практичної роботи та надання фото чи відео звіту про процес її приготування: приготування яєчно-масляних соусів з використанням способу «Лисаб».  

Очний етап стажування відбудеться 01 та 02 лютого 2021 року на базі лабораторії «Технології приготування їжі» нашого училища, де слухачі будуть виконувати практичне завдання (кваліфікаційну роботу): приготування та відпуск бульйонів консоме та гарнірів до них.