10 квітня

10 квітня, на штучних майданчиках спорткомплексу “Юність” проходили змагання з міні-футболу в залік спартакіади серед учнівської та студентської молоді ПТНЗ та ВУЗів І-ІІ рівнів акредитації на 2018-2019 н.р.

10 квітня, на штучних майданчиках спорткомплексу “Юність” проходили змагання з міні-футболу в залік спартакіади серед учнівської та студентської молоді ПТНЗ та ВУЗів І-ІІ рівнів акредитації на 2018-2019 н.р.Участь у футбольних баталіях прийняло 6 команд: Ужгородський музичний коледж імені Д.Є.Задора (УМК), Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету (УТЕК КНТЕУ), Ужгородське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування (УВПУ ТТХ), Природничо-гуманітарний коледж державного вищого навчального закладу “Ужгородський національний університет” (ПГК ДВНЗ “УжНУ”), Ужгородський коледж культури і мистецтв (УККМ) та медичний коледж “Монада”.
Згідно регламенту змагань команди грали за коловою системою “кожний з кожним”, склавши дві групи по 3 команди. По дві кращі команди продовжували боротьбу на стадії півфіналу. Невдахи півфіналів у серії пенальті визначали бронзового призера, а переможці – чемпіона.
Так, у першій групі виступали команди ПГК ДВНЗ “УжНУ”, “Монада” та УВПУ ТТХ. Другу склали – УТЕК КНТЕУ, УККМ і УМК.
У першому півфіналі УВПУ ТТХ досить легко переграли УККМ з рахунком 8:0, в іншому – УТЕК КНТЕУ не залишив шансів ПГК ДВНЗ “УжНУ”, перемігши останніх 2:0.
У матчі за третє місце фортуна була ближче до природничо-гуманітарного коледжу, які по-пенальті здолали команду коледжу культури і мистецтв 4:3.
Окрасою змагань стала фінальна зустріч між командами УТЕК КНТЕУ та УВПУ ТТХ. Тільки у самому кінці матчу торговельно-економічному коледжу вдалося вирвати мінімальну перемогу 2:1, тим самим стати переможцем змагань.
За підсумками турніру команди розташувались у наступному порядку:
1 – УТЕК КНТЕУ;
2 – УВПУ ТТХ;
3 – ПГК ДВНЗ “УжНУ”;
4 – УККМ;
5 – Медичний коледж “Монада”;
6 – УМК.

 

{gallery}10.04.19{/gallery}