13 березня (1)

13 березня відбувся І етап конкурсу «Кращий з професії кухар» в групах учнів ІІ курсу. За умовами конкурс складався з теоретичної і  практичної частин.

13 березня відбувся І етап конкурсу «Кращий з професії кухар» в групах учнів ІІ курсу. За умовами конкурс складався з теоретичної і  практичної частин.Теоретична частина передбачала вирішення 60 тестових завдань на комп’ютері. Практична частина складалася з приготування другої гарячої страви «Куряче філе, фаршироване ананасом і сиром» і приготування десерту «Яблука смажені в тісті». Всі учасники були забезпечені всім необхідним для виконання завдань і показали хороші теоретичні знання та професійні навики. За результатами суми набраних балів журі визначило переможців:

І місце Ісак Ярослав – група кухар, кондитер №1 (132 бали)

ІІ місце Павлишинець Любомир – група кухар, кондитер №2 (117 балів)

ІІІ місце Продан Оксана – група кухар, кондитер №2 (108 балів) та Долгош Олександр – група кухар, кондитер №3 (107 балів)

Учні, які зайняли І і ІІ місця представлятимуть наш навчальний заклад у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії кухар 20 березня в м. Мукачеві. Побажаймо їм успіхів!!!

{gallery}13.03.19{/gallery}