06 березня

06 березня в рамках тижня педагогічної та професійної майстерності  з професії  «Офіціант» відбувся І етап конкурсу на кращого з професії в групі  учнів ІІ курсу.

06 березня в рамках тижня педагогічної та професійної майстерності  з професії  «Офіціант» відбувся І етап конкурсу на кращого з професії в групі  учнів ІІ курсу.За умовами  конкурсу конкурсанти  виконували теоретичні і практичні завдання. Теоретичний тур складався з 40 питань з 4 варіантами відповіді з яких одна правильна і тривав 1 академічну годину ( перевірка теоретичних знань з предметів «Організація  обслуговування в ресторанах», «Кулінарна характеристика страв», «Охорона праці», «Фізіологія харчування, санітарія і гігієна», «Технологічне обладнання»). Практичний тур відповідає вимогам 4 кваліфікаційного розряду та передбачає виконання таких практичних завдань: 1.Складання серветок. 2.Рух з тацею. 3. Сервірування столу для сніданку, обіду і вечері. Учні показали хороші вміння та навики при виконанні завдань в обох турах.

За результатами двох турів журі  визнало переможцями таких учнів :

І місце Татарець Віктор (93 бали)

ІІ місце Лендєл Артур  (90 балів)

ІІІ місце Кость Максим (88 балів)

Переможець конкурсу Татарець Віктор візьме участь у ІІ етапі конкурсу, який відбудеться 14 березня на  базі нашого закладу. Побажаємо йому успіхів!!!

 

{gallery}06-03-19{/gallery}