03 січня

3 січня 2019 року відбулося засідання педагогічної ради. На порядку денному розглядалися підсумки роботи колективу за І-й семестр. З доповіддю виступив директор училища Кощак В. Й., який детально проаналізував результати роботи навчального закладу.

3 січня 2019 року відбулося засідання педагогічної ради. На порядку денному розглядалися підсумки роботи колективу за І-й семестр. З доповіддю виступив директор училища Кощак В. Й., який детально проаналізував результати роботи навчального закладу.Серед виступаючих:

  • заступник директора з НВР Куштан Г..В. звернула увагу на результати успішності учнів за І-й семестр та проаналізувала директорські контрольні роботи;
  • старший майстер Прокопишина М.М. поділилася з присутніми враженнями від проведених конкурсів професійної майстерності;
  • методист Кияк Н.О. зробила підсумки проведених методичних заходів та наголосила на активізації роботи в ІІ- му семестрі.

В результаті обговорення одноголосно прийнято рішення:

  • роботу за І – й семестр 2018-2019 н.р. вважати задовільною;

роботу в ІІ-му семестрі 2018 -2019 н.р. спрямувати на сучасний підхід у підготовці кваліфікованого робітника, пошук нових форм навчання, використання інноваційних технологій, впровадження науково-методичного забезпечення на основі комп’ютерних технологій, удосконалення педагогічної майстерності кожного викладача , майстра в/н.