29 листопада

29 листопада. Учень нашого училища Ісак Ярослав представив Закарпатську область на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE 2018» у номінації «Кулінарне мистецтво», який проводився на базі Вищого професійного училища №33 м. Києва  з 27 по 29 листопада.

29 листопада. Учень нашого училища Ісак Ярослав представив Закарпатську область на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE 2018» у номінації «Кулінарне мистецтво», який проводився на базі Вищого професійного училища №33 м. Києва  з 27 по 29 листопада.Конкурс відбувся за участю представників закладів професійної (професійно-технічної) освіти з 22 регіонів України, під час якого нашого учня підтримували педагоги училища: майстер виробничого навчання Барч Оксана Іванівна та викладач спецдисциплін Галас Наталія Павлівна.

Протягом трьох годин конкурсанти втілювали свої бачення щодо виконання завдання, отриманого напередодні. Під час приготування основної страви з яловичини та десерту, основний складник якого – гарбуз, учасники продемонстрували професійну майстерність, оригінальність, винахідливість. Журі конкурсу дуже уважно оцінювало процес виконання та готові страви учасників.

Виправдав наші сподівання і Ярослав: страви, представлені ним, були приготовані відповідно до вимог конкурсу, з дотриманням технології, санітарних вимог та правил подачі. Продемонстрував професійність, організованість у роботі, а також творчий підхід під час презентації основної страви та десерту.  

Разом з іншими конкурсантами Ісак Ярослав отримав диплом учасника, подарунок від спонсорів і незабутні враження від спілкування з колегами-початківцями та визнаними майстрами-кулінарами.

{gallery}29-11-18{/gallery}