звіт директора про діяльність за 2016-2017 навчальний рік

23 червня в актовій залі відбувся звіт директора нашого училища Кощака Віктора Йосиповича про діяльність за 2016-2017 навчальний рік. У своєму виступі Віктор Йосипович детально проаналізував проведену роботу з удосконалення роботи ввіреного йому навчального закладу.

23 червня в актовій залі відбувся звіт директора нашого училища Кощака Віктора Йосиповича про діяльність за 2016-2017 навчальний рік. У своєму виступі Віктор Йосипович детально проаналізував проведену роботу з удосконалення роботи ввіреного йому навчального закладу, зокрема: підвищення рівня організації навчально-виховного процесу, зміцнення та модернізацію матеріально-технічної бази, залучення додаткових джерел фінансування навчального закладу та їх раціональне використання, забезпечення навчального закладу кваліфікованими педагогічними кадрами та доцільність їх розстановки. Наголосив на важливості соціального захисту, збереження та зміцнення здоров’я учнів та педагогічних працівників, а також залучення педагогічної та батьківської громадськості училища до управління його діяльності.
Всі виступаючі на зборах відмітити позитивну роботу директора Кощака В.Й. за 2016-2017 навчальний рік, наголосили на його професійності, високих менеджерських якостях. Одноголосно колектив таємним голосуванням визнав діяльність директора на займаній посаді задовільною.