участь у роботі семінару-практикуму

21 квітня. Педагогічні працівники нашого училища з професії кондитер взяли участь у роботі семінару-практикуму з вивчення сучасних виробничих технологій кондитерського виробництва, який проводився в рамках короткострокового підвищення кваліфікації педагогічних працівників на базі ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти».

21 квітня. Педагогічні працівники нашого училища з професії кондитер взяли участь у роботі семінару-практикуму з вивчення сучасних виробничих технологій кондитерського виробництва, який проводився в рамках короткострокового підвищення кваліфікації педагогічних працівників на базі ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти». Про оволодіння новими перспективними і креативними технологіями кондитерського мистецтва як умови забезпечення відповідності рівня кваліфікації випускника потребам ринку праці говорили в своїх виступах викладач нашого училища Ганич Ганна Михайлівна та майстер виробничого навчання Барч Оксана Іванівна.
Висококваліфікований кондитер Тетяна Туріна провела майстер-клас з оздоблення кондитерського виробу дзеркальною глазур’ю, розповіла про продукти та інгредієнти, необхідні для її приготування, та поділилася тонкощами технологічного процесу.
Майстер виробничого навчання ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» Сушилина О.В. презентувала свою роботу з учнями над оздобленням виробів із пряничного тіста «айсінгом». Разом зі своєю ученицею педагог продемонструвала майстер-клас, під час якого учасники заходу відпрацювали прийоми виконання оздоблення пряників королівською глазур’ю.
На завершення роботи навчально-практичного семінару його учасники отримали сертифікати про короткострокове підвищення кваліфікації.