Ярмарок кар’єри – Будуй кар’єру в Україні

20 квітня Ужгородський міський центр зайнятості разом з Управлінням освіти Ужгородської міської ради та Управлінням освіти і науки Закарпатської ОДА проводив інформаційно-просвітницький захід для учнівської молоді «Ярмарок кар’єри – Будуй кар’єру в Україні”.

20 квітня Ужгородський міський центр зайнятості разом з Управлінням освіти Ужгородської міської ради та Управлінням освіти і науки Закарпатської ОДА проводив інформаційно-просвітницький захід для учнівської молоді «Ярмарок кар’єри – Будуй кар’єру в Україні”. Відкриття заходу розпочав директор Закарпатського обласного центру зайнятості Фущич Ю.І., був присутній заступник міського голови – Білак О.П., роботодавці та інші гості міста.
Наше училище взяло участь у цьому заході. Учні і педагоги презентували наш навчальний заклад, запрошували учнівську молодь на навчання, розповідали про пріоритети здобуття робітничої професії в нашому училищі.
На завершення заходу відбулося засідання круглого столу «Будуй кар’єру в Україні”, на якому обговорювалися спільні дії, спрямовані на підготовку спеціалістів на замовлення роботодавців з урахуванням поточної та перспективної потреби.