Третій етап фестиваль-конкурсу «Воскресни, писанко!»

7 квітня. Наш навчальний заклад взяв активну участь у проведенні обласного етапу Третього фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!», який відбувся на пл. Народній в Ужгороді.

7 квітня. Наш навчальний заклад взяв активну участь у проведенні обласного етапу Третього фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!», який відбувся на пл. Народній в Ужгороді. Згідно з умовами заходу наш навчальний заклад представив «великоднє дерево» з власноруч виготовленими писанками у наступних техніках: традиційна писанка розтопленим воском, прикрашена бісеро», виготовлена у техніці квілінг, «дряпанка», «мальованка» та інші великодні композиції.
Учні нашого училища та майстри виробничого навчання провели майстер-клас з виготовлення писанок та оформлення виробів з пряничного тіста цукровою глазур’ю. Відвідувачі свята відмітили професійність при створенні пасхальної атрибутики та естетичний, оригінальний підхід до оформлення виробів.
Зацікавленість до нашої експозиції з боку учасників та гостей свята додавала гарних емоцій та підіймала настрій.
За багатство представленої великодньої композиції, оригінальність у використанні незвичних матеріалів та сировини наше училище нагороджене Почесною грамотою департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

{gallery}07_04_2017{/gallery}