делегація керівників професійно-технічних навчальних закладів Хмельницької області

9 грудня З метою обміну досвідом роботи з організації навчально-виробничого процесу у нашому училищі перебувала делегація керівників професійно-технічних навчальних закладів Хмельницької області.

9 грудня З метою обміну досвідом роботи з організації навчально-виробничого процесу у нашому училищі перебувала делегація керівників професійно-технічних навчальних закладів Хмельницької області. Гості ознайомилася з навчально-виробничою базою нашого навчального закладу: майстернями, лабораторіями, навчальним рестораном, навчальними кабінетами, а також відвідали уроки теоретичного та виробничого навчання.
Підсумком стало проведення круглого столу на тему: «Діяльність професійно-технічних навчальних закладів в умовах реформування системи ПТ». У ході зустрічі директор департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації Сопкова Г.І. розповіла присутнім про проблемні питання подальшого функціонування професійно-технічних навчальних закладів та шляхи їх вирішення, повідомила, що департамент освіти і науки облдержадміністрації звернувся до Міністерства освіти і науки України з пропозицією щодо здійснення фінансування усіх шістнадцяти професійно-технічних навчальних закладів області з обласного бюджету, що дасть можливість уникнути ряду проблем у їх роботі.

{gallery}09_12_2016{/gallery}