«Майстерність нарізання овочів»

11 листопада   учні груп кухарів, кондитерів ІІ курсу – члени гуртка «Майстерність нарізання овочів» (керівник  Мулеса М.М.) завжди відрізнялися особливим талантом з нарізання овочів.

11 листопада   учні груп кухарів, кондитерів ІІ курсу – члени гуртка «Майстерність нарізання овочів» (керівник  Мулеса М.М.) завжди відрізнялися особливим талантом з нарізання овочів. Цього разу на заняттях гуртка композиції оформлювали  з дині, редьки, моркви, перцю. При допомозі відповідних ножів для вирізання  овочі перетворювались на дивовижні витвори мистецтва карвінгу. Особливо вдало були оформлені букет з трояндами у вазі і картина. 

{gallery}10_11_2016{/gallery}