Майстер-клас для педагогів та учнів

07 листопада у лабораторії училища відбувся майстер-клас для педагогів та учнів з приготування основної страви з м’яса «Шертіш-шонкош» та десерту «Равіолі з ананасу», який показали другокурсники Сергій Соколов та Катерина Перевзяк (майстер в/н Барч О.І.).

07 листопада у лабораторії училища відбувся майстер-клас для педагогів та учнів з приготування основної страви з м’яса «Шертіш-шонкош» та десерту «Равіолі з ананасу», який показали другокурсники Сергій Соколов та Катерина Перевзяк (майстер в/н Барч О.І.). Мета проведення заходу – передача набутих знань, умінь та навичок шляхом прямого коментованого показу послідовності дій, прийомів, методів та форм професійної діяльності при приготуванні страв та популяризація сучасної і автентичної закарпатської кухонь.
У процесі роботи учні демонстрували набуті на виробничій практиці навики з приготування страв на сковороді-гриль, вправно використовували слайсер, блендер, пароконвекційну шафу, необхідний інвентар та інструментарій. Майстри виробничого навчання та викладачі кулінарного профілю, присутні на заході, крім дотримання технологічного процесу приготованих страв та правил їх відпуску, відмітили і правильність підбору посуду, оригінальність декорування тарілок.
Присутні на майстер-класі дізналися багато цікавого для себе та високо оцінили смакові властивості приготованих страв.

{gallery}07_11_2016{/gallery}