«Банош-фест-2016»

12 жовтня команда нашого училища під назвою «Гурман» у складі учнів другого курсу, які навчаються за професією кухар, кондитер, взяли участь у конкурсі «Банош-фест-2016», який традиційно організовує та проводить Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету. 

12 жовтня команда нашого училища під назвою «Гурман» у складі учнів другого курсу, які навчаються за професією кухар, кондитер, взяли участь у конкурсі «Банош-фест-2016», який традиційно організовує та проводить Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету. Члени команди нашого навчального закладу Віщак Анатолій, Козел Мілан та Данацко Віталій готували «Банош по-гуцульськи», дотримуючись технології приготування страви, правил безпеки праці та демонструючи неабиякий професіоналізм. Майстер виробничого навчання Барч Оксана Іванівна допомагала команді в організації робочого місця: забезпечення інгредієнтами для приготування, а також професійним інвентарем, посудом, приладдям, столовою білизною. Члени журі конкурсу одностайно визнали неперевершеною страву, яку приготувала наші учні і нагородили їх дипломом учасника в номінації «За креативну рецептуру баноша».
Також до заходу долучилися члени гуртка технічної творчості «Майстерність нарізання овочів» під керівництвом майстра виробничого навчання Мулеси Маріанни Михайлівни. Вони оформили тематичний стіл, передбачений умовами проведення конкурсу, дивовижними композиціями з овочів у вигляді квітів. Вироби гуртківців викликали у присутніх найкращі емоції та схвальні відгуки.
Навіть примхи осінньої негоди у вигляді дощу та вітру не зіпсували теплої атмосфери, яка панувала на заході.

{gallery}12_1_10_2016{/gallery}