«PROFIТ DAY»

06 жовтня. У рамках Всеукраїнського проекту молодіжної організації «Молодіжний центр працевлаштування» та співпраці із Закарпатським обласним та Ужгородським міським центрами зайнятості училище було представлене на Дні кар’єри «PROFIТ DAY».

06 жовтня. У рамках Всеукраїнського проекту молодіжної організації «Молодіжний центр працевлаштування» та співпраці із Закарпатським обласним та Ужгородським міським центрами зайнятості училище було представлене на Дні кар’єри «PROFIТ DAY».Під час заходу відбувся Ярмарок професій, який відвідали учні загальноосвітніх шкіл міста. Представники нашого навчального закладу провели інформаційну роботу щодо освітніх послуг: розповіли про робітничі професії, що готує училище, умови вступу і навчання, дозвілля, зорієнтували учнівську молодь на перевагах наших професій і перспективах працевлаштування після закінчення закладу.
Учні мали змогу переглянути інформаційний відео-фільм про училище, презентаційні фільми про кожну з професій, а також отримати відповіді на свої запитання. Супроводжуючі педагоги, крім того, отримали рекламні буклети інформаційного характеру.