Діяльність профспілки

12 вересня. Голова учнівської профспілкової організації нашого училища Мусієнко З.Л. ознайомила учнів-першокурсників із діяльністю профспілкової організації працівників та підприємців торгівлі, громадського харчування та сфери послуг України, її Статутом.

12 вересня. Голова учнівської профспілкової організації нашого училища Мусієнко З.Л. ознайомила учнів-першокурсників із діяльністю профспілкової організації працівників та підприємців торгівлі, громадського харчування та сфери послуг України, її Статутом. Наголосила, що учнівський профком вже з перших днів навчання в училищі прагне стати вірним другом і порадником кожному учневі у вирішенні буденних питань. Всі члени профспілки за потреби мають право на матеріальну допомогу, охоче беруть участь у житті та управлінні навчальним закладом, активно залучаються до організації та проведення виховних заходів, професійних свят. Кожен бажаючий член учнівської профспілки має нагоду відвідати визначні місця нашої країни: щорічні екскурсії в столицю України стали традиційними.
Діяльність первинної профспілкової організації училища зацікавила наших першокурсників, і вони з радістю вирішили поповнити її ряди.