„Свято професії”

13 травня наш навчальний заклад взяв участь в обласному профорієнтаційному заході на тему: „Свято професії”, який організовано департаментом освіти і науки обласної державної адміністрації спільно з обласним центром зайнятості й навчально-методичним центром ПТО у Закарпатській області за участі професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

13 травня наш навчальний заклад взяв участь в обласному профорієнтаційному заході на тему: „Свято професії”, який організовано департаментом освіти і науки обласної державної адміністрації спільно з обласним центром зайнятості й навчально-методичним центром ПТО у Закарпатській області за участі професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. Цей захід був проведений з метою пропаганди робітничих професій, посилення профорієнтаційної роботи та формування позитивного іміджу навчальних закладів регіону.
Наше училище презентувало свої професії у вигляді майстер-класів, виставки напрацювань гурткової роботи, виставки-продажу кондитерських виробів. Наші учні та колеги активно долучився до святкової концертної програми заходу.

{gallery}13_05_2015{/gallery}