Зустріч з учнем училища

18 вересня відбулася зустріч з учнем училища, а нині військовослужбовцем, який відстоює територіальну цілісність нашої держави на її східних кордонах. «Ще у 2012 році я вирішив здобути для себе першу професію… обрав цей навчальний заклад та вступив на навчання у групу «офіціант, бармен», – згадує 20-річний Василь.

 

18 вересня. Відбулася зустріч з учнем училища, а нині військовослужбовцем, який відстоює територіальну цілісність нашої держави на її східних кордонах. «Ще у 2012 році я вирішив здобути для себе першу професію… обрав цей навчальний заклад та вступив на навчання у групу «офіціант, бармен», – згадує 20-річний Василь. «Коли у 2013 році брав академвідпустку для того, щоб вступити до лав Збройних Сил України навіть і не здогадувався, як кардинально зміниться моя доля. Мені дуже приємно побувати в своєму училищі і я радію, що в мене виявилася така можливість. Я переконаний, що вже скоро зможу повернутися з перемогою та обов’язково довчитися», – з посмішкою продовжує він.
Розмова видалася короткою, однак за цей час Василь розповів про важкі випробування, що випали на долю українського народу та героїзм наших земляків на полі бою. Дівчата з Учнівської ради передали герою листи зі словами підтримки та малюнки, які підготували учні училища. Вже цими вихідними подарунки помандрують на передову, щоб підняти патріотичний дух бійців.
Дай Боже нашим воїнам стійкість і мужність. Ми пишаємося, насправді, гордість розпирає за цих хлопців.