Укладено відповідну угоду

01 жовтня. Роки навчання – найкращі роки у житті. Саме у цей період кожен стає дорослою свідомою людиною, яка повинна приймати рішення та давати раду власним проблемам. Проблема пошуку першого робочого місця для випускників ПТНЗ не втрачає своєї актуальності. Адже всі молоді люди після закінчення навчального закладу мріють стати успішними, комунікабельними, активними.

 

01 жовтня. Роки навчання – найкращі роки у житті. Саме у цей період кожен стає дорослою свідомою людиною, яка повинна приймати рішення та давати раду власним проблемам. Проблема пошуку першого робочого місця для випускників ПТНЗ не втрачає своєї актуальності. Адже всі молоді люди після закінчення навчального закладу мріють стати успішними, комунікабельними, активними. Учні, які навчаються в нашому училищі особливо цікавляться питанням працевлаштування. Саме тому, між Ужгородським міським центром зайнятості та УжВПУ ТТХ, як результат багаторічної співпраці, укладено відповідну угоду.
    Згідно з домовленістю обидві сторони надаватимуть інформаційні та консультаційні послуги з питань попиту на ринку праці, наявності вільних робочих місць, проводитимуть спільні заходи інформаційно-просвітницького, виховного та профорієнтаційного характеру. Один з напрямків співпраці передбачає спільну розробку та виконання цільових програм щодо роботи з окремими категоріями учнівської молоді (діти-інваліди, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, підлітки «групи ризику», тощо) та надання їм психологічної підтримки за участі спеціалістів УМЦЗ.
    Формою співпраці стануть «Дні кар’єри», «Дні профорієнтації», «Дні відкритих дверей», «Ярмарок професій/вакансій», проведення семінарів та круглих столів.