Турнір з міні-футболу

26 вересня на стадіоні «Паланок» м. Мукачево відбувся традиційний ХХІІІ турнір з міні-футболу на честь бувшого директора Мукачівського професійного аграрного ліцею Михайла Михайловича Данканича. В змаганнях прийняли участь збірні команди десяти професійно-технічних навчальних закладів області (Ужгорода, Мукачева, Сваляви та Перечина)

 

26 вересня на стадіоні «Паланок» м. Мукачево відбувся традиційний ХХІІІ турнір з міні-футболу на честь бувшого директора Мукачівського професійного аграрного ліцею Михайла Михайловича Данканича. В змаганнях прийняли участь збірні команди десяти професійно-технічних навчальних закладів області (Ужгорода, Мукачева, Сваляви та Перечина). Турнір пройшов в надзвичайно цікавій боротьбі, всі без винятку команди-учасниці продемонстрували зрілий футбол, високий рівень технічної підготовки, волю до перемоги та бажання здобути цінний приз.
Збірна команда нашого навчального закладу, впевнено виборовши перше місце у підгрупі, зустрілася у фінальному матчі зі збірною командою Мукачівського професійного економічного коледжу. Фінальний матч турніру привернув увагу всіх вболівальників, які зібралися на стадіоні.
Завоювавши глядацькі симпатії вболівальників та їх підтримку своєю цікавою, видовищною і тактично-грамотною грою, збірна команда училища перемогла у фінальному матчі з рахунком 3: 0, і вдруге за історію проведення турніру стала його переможцем.
Вітаємо з перемогою.

 

 

{gallery}26_09_2014{/gallery}