Європейський тиждень місцевої демократії

22 жовтня у рамках Європейського тижня місцевої демократії в Ужгородському ВПУ ТТХ проводиться цикл ознайомчих лекцій на тему «Європейська інтеграція України: що це таке?».

 

22 жовтня у рамках Європейського тижня місцевої демократії в Ужгородському ВПУ ТТХ проводиться цикл ознайомчих лекцій на тему «Європейська інтеграція України: що це таке?». У заходах приймають участь заступник директора з навчально-виховної роботи Євгеній Кучерявий та юрисконсульт училища Тетяна Маркович. Основна мета лекцій – більш детально розповісти сучасній молоді про євроінтеграційні процеси, що проходять в нашій державі. Учні також мають можливість ознайомитися з історією створення Європейського Союзу, його державним устроєм, структурою та основними інститутами.
Крім того, 20 жовтня відбулася зустріч учнів другого курсу училища з кандидатом політологічних наук, доцентом кафедри міжнародних відносин УжНУ Павлом Білаком на тему «Угода про асоціацію України та ЄС: політичні та економічні аспекти». Діалог видався жвавим: учні задавили велику кількість запитань, також показали, що володіють хорошими знаннями з даної проблеми і переймаються питанням євроінтеграції України до європейської спільноти.