Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Робота в міжатестаційний період
  • Реєстрація

ГАЛАС НАТАЛІЯ ПАВЛІВНА


ПОСАДА: викладач
МОЄ КРЕДО: "Лише той Учитель, хто живе так, як навчає" (Г.Сковорода)
ОСВІТА: вища
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: технологія і організація громадського харчування
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 1984р. Ужгородський технікум радянської торгівлі, кваліфікація - технік-технолог;1992р.,Київський торгово-економічний інститут, кваліфікація - інженер-технолог
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 17 років, на посаді викладача-14 років
ПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: курси психолого-педагогічної та методичної підготовки при НМЦ ПТО у Хмельницькій області квітень 2015 рік, свідоцтво № 12 СПВ 136688 викладачів професійно-теоретичної підготовки
ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень
САМООСВІТА: 
24.06.2015р –участь у вебінарі ВГ «Основа» для педагогів за темою: «Проведення сучасного уроку з використанням електронної презентації»
24.06.2015р –участь у вебінарі ВГ «Основа» для педагогів за темою:
«Технологія модульного уроку в сучасній школі»
22.05.2015 участь у майстер-класі бренд-шефа торгової марки АРАСН «Робота з повним комплексом обладнання АРАСН: пароконвектоматом, куттером, овочерізкою з дисками, м’ясорубкою, тістомісом, шприцом для ковбас»
26.02.2016р взяла участь у майстер-класі шефа-кухаря ресторану «Ля-фамілія» з використанням молекулярної кулінарії під час приготування страв з м’яса та десертів.
26.02.2016 Взяла участь у практичному тренінгу «Попередження конфліктів у системі «педагог-учень»».


Педагогічна діяльність викладача


Мета атестації педагогічного працівника: підтвердження раніше присвоєної кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії»
Методична проблема: Використання технічних засобів навчання на уроках теоретичного навчання
Методичні напрацювання:
2015р. Методична доповідь: «Використання технічних засобів навчання як педагогічна проблема»
2016р. Методична розробка: «Тестування як засіб перевірки і оцінки знань, умінь і навичок учнів» опубліковано в інформаційно-методичному збірнику «Вісник 4/2015».
26.01.2016р. Підготувала та провела семінар-практикум у рамках короткострокового підвищення кваліфікації для педагогічних працівників з професії кухар, де виступила з доповіддю на тему: «Цензор кулінара: професійна культура та етика»
16.02.2016р. Участь в підготовці та проведенні першого етапу олімпіади з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

Коментарії

Хто Online

Зараз 38 гостів і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

(03122) 2-56-95 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів