Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Робота в міжатестаційний період
  • Реєстрація

ПРОКОПИШИНА МАРТА МИКОЛАЇВНА


ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: Будь-яка праця стає творчістю, якщо ти вкладаєш у неї душу.
ОСВІТА: вища
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський державний університет, кваліфікація - економіст,1986 рік.
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 40 років , на посаді викладача - 30 років
КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст вищої категорії,11.04.2013 р
ПЕДАГОГІЧНЕ ЗВАННЯ: старший викладач,11.04.2013 р
ПРЕДМЕТ, ЯКИЙ ВИКЛАДАЄ: Облік, калькуляції і звітність.
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: Курси психолого-педагогічної та методичної підготовок при НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, січень 2018 рік, свідоцтво ПК №22771726/001337-18.
ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: високий рівень, навчання за програмою Intel. “Навчання для майбутнього”, сертифікат ЗАК, 2012 рік
НАГОРОДИ: Знак «Відмінник освіти України» 14.08.2007, Почесною грамотою Управління освіти і науки Закарпатської ОДА,2008р.;Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА,2017р.

 

Педагогічна діяльність викладача

 

МЕТА АТЕСТАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРАЦІВНИКА: Підтвердження раніше присвоєної кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «Старший викладач»

МЕТОДИЧНА ПРОБЛЕМА: Активізація розумової діяльності учнів.

Відкриті уроки у міжатестаційний період

Тема уроку: Нормативно-тенологічні документи: призначення, використання

Мета уроку: навчити учнів користуватися і використовувати у подальшій роботі нормативно-технологічні документи: Збірники рецептур кулінарних страв і виробів; Кондитерських виробів,технологічні карти кулінарних страв та кондитерських виробів.

07.09.2017р. - у групі Кухар,кондитер №2, 2 курс

Тема уроку: Порядок розрахунку продажної ціни на готові страви, напої, вироби з борошна, гарніри.

Мета уроку: навчити учнів правильному розрахунку сировини, визначення націнки та розрахунку продажної ціни на продукцію власного виробництва.

14.09.2016р. - у групі Кухар,кондитер №1, 2 курс

Тема уроку: Складання калькуляційної картки на кулінарні вироби.

Мета уроку: навчити учнів правильно складати калькуляційну картку, на відповідну кількість кулінарних виробів та визначити продажну ціну виробу.

 31.10.2015р. - у групі Кухар,кондитер №3, 2 курс.

 Методичні напрацювання

Методична розробка з предмета «Облік, калькуляція і звітність» на тему «Порядок калькуляції продажної ціни на продукцію власного виробництва».

22 січня 2016 року участь в засіданні робочої групи зі складання завдань для проведення І етапу олімпіади з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Члени групи, до складу якої увійшли викладачі предмета, заступник директора з НВР, методист, працювали над розробкою різнорівневих тестів, які б відповідали освітньо-кваліфікаційній характеристиці випускника третього розряду та охоплювали б весь програмовий матеріал відповідно до навчального плану. За ступенем складності у завдання включені тести з одним правильним варіантом відповіді, тестові завдання на відтворення інформації, на відповідність частин, а також  завдання високої  складності, які передбачають складання  технологічних схем приготування страв.

Коментарії

Хто Online

Зараз один гість і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

(03122) 2-56-95 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів