Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Кулінарний профіль
  • Реєстрація

Методична комісія – це структурний підрозділ методичної служби професійно-технічних навчальних закладів, одна з форм методичної роботи, яка сприяє підвищенню рівня фахової майстерності педагогів.

Створюються при наявності трьох та більше викладачів, майстрів виробничого навчання певного предмета (професії) або споріднених предметів (груп професій)  на навчальний рік і проводять засідання, як правило, щомісяця.

 

Голова методичної комісії Барч Оксана Іванівна

 Методична проблема над якою працює  методична комісія кулінарного профілю:

 «Використання інноваційних виробничих технологій в процесі теоретичної і практичної підготовки»

  

Шляхи реалізації завдань МК: 

  • вивчення і використання на практиці сучасних досягнень психолого-педагогічної науки та передового педагогічного досвіду, розвиток ініціативи і творчості, новаторських пошуків
  • вдосконалення методичної та професійної майстерності,систематичне збагачення психолого-педагогічних знань викладачів
  • впровадження інтерактивних і проектних технологій
  • впровадження інформаційних і телекомунікативних технологій
  • впровадження інноваційних виробничих технологій

 Презентація діяльності методичної комісії кулінарного профілю

 

Коментарії

Хто Online

Зараз 90 гостів і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

(03122) 2-56-95 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів