Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Інноваційні проекти
  • Реєстрація

ВИРОБИ З ШОКОЛАДУ ДЛЯ ОЗДОБЛЕННЯ ТІСТЕЧОК ТА ТОРТІВ

Автор проекту: МУЛЕСА МАРІАННА МИХАЙЛІВНА - майстер виробничого навчання другої категорії.

Шоколад - їжа Богів. Корисний, легко засвоюється, містить багато мікроелементів, вітамінів. Покращує енергетичний баланс і розумову діяльність. Шоколад бадьорить, підвищує працездатність, покращує пам’ять. Масло какао знижує рівень холестерину та багате корисними речовинами. Інтерес до шоколаду в наші дні надзвичайно високий. Пропонуємо сучасний метод роботи з шоколадом для приготування прикрас для тістечок і тортів.
    Майстри-кондитери училища в рамках проекту вдосконалюють свої професійні навики роботи з шоколадом та використовують при проведенні занять з виробничого навчання. Учні мають чудову нагоду перейняти цей досвід у своїх наставників. Шоколад дуже крихкий матеріал, тому  при роботі з ним  необхідні навики і витримка. А натхнення  та фантазія сприятимуть створенню чудового витвору мистецтва у вигляді різних декоративних елементів для прикрашання тортів та тістечок, а також  глазурі та кремів.

 

Коментарії

Хто Online

Зараз один гість і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

(03122) 2-56-95 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів