18 червня 2021 року. Триває виробнича практика слухачів училища, які навчаються за програмою перепідготовки зайнятого населення з професії кухар. Практика організована на підприємствах, де працюють слухачі. В основному це їдальні дошкільних закладів освіти області. Програма виробничої практики передбачає самостійне приготування страв відповідно до кваліфікації кухар третього розряду: нескладних супів; страв з овочів, бобових, макаронних виробів, каш; страв з яєць, прісного тіста; котлетної маси та напівфабрикатів з неї тощо.

202244482_200915895136922_4458929400661588129_n.jpg 202375476_771676696881268_184971539176741878_n.jpg 202402406_841167466832989_3867090166382643659_n.jpg

202625170_2982389245315054_8117634922230081452_n.jpg 203123824_874778099919480_3751666738100417211_n.jpg 203156105_1140442223152994_7254118049685020946_n.jpg

203305508_213935030462263_765783866035444893_n.jpg 203606132_969640383854657_7635200912613741385_n.jpg 204403237_3938703449591428_6768473352032006867_n.jpg

204634461_770362890302578_4855895215756312875_n.jpg 204914407_313087803806431_1067964109947083521_n.jpg

Коментарії