Головна

Новини

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Навчально-практичний центр

Новини 2019-2020 н.р.
  • Реєстрація

 

14 листопада в кухні – лабораторії училища проходив конкурс фахової майстерності  

з професії кухар «Приготування другої страви та холодної закуски» за участі учнів груп кухарів ІІ курсу. За умовами конкурсу учні готували верховинську холодну закуску та другу гарячу страву «Годдон – Блу». Журі оцінювало технологічний процес приготування закуски і страви , а саме первинну обробку сировини, теплову обробку страв, смакові властивості та оформлення страв. Учні показали хороші вміння та навички з виконання завдань, приємно вразили членів журі оформленням страви та її подачею.

Переможцями стали:

І місце –ШЕБА МАРИНА, група кухар-кондитер №1 (майстер в/н Назаренко, О.В.)

ІІ місце –КУБЕРКА КРІСТІНА, група  кухар- кондитер №3 (майстер в/н Яценко Н.П.)

ІІІ місце МАРУЩАК ІВАН, група  кухар- кондитер №2 (майстер Комарницька Р.Ф.)

 

ВІТАЄМО!!!

Коментарії

Хто Online

Зараз 34 гостів і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Навчально-практичний центр

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

(03122) 2-56-95 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів