18 червня відбулося чергове засідання методичної комісії училища.Голова Барч О. І. проінформувала членів про підсумки роботи за 2017-2018 н.р., виконання робочих навчальних планів та відмітила, що середній бал навчальних досягнень учнів з предметів  професійно-теоретичної підготовки за підсумками річного оцінювання з професії кухар та професії офіціант, бармен - 7,0. Детальний аналіз роботи методичної комісії показав, що членами методичної комісії пророблена певна робота з впровадження інноваційних технологій у навчально-виробничий процес, розроблені навчальні посібники, інноваційні проекти, методичні розробки уроків. В результаті обговорення методист училища Кияк Н.О. запропонувала нові пріоритетні завдання на 2018-2019 н.р. та наголосила на важливості подальшого використання інноваційних технологій на уроках теоретичного та виробничого навчання.

Коментарії