19 червня. В училищі розпочалася державна кваліфікаційна атестація.У майстернях та лабораторіях училища першими виконують кваліфікаційні пробні роботи учні з професії кухар п’ятого розряду. Завдання передбачають виконання страв складного приготування з м’яса, риби, птиці, овочів, різних видів сирів, а також гарнірів та соусів. Учні демонструють професійні навички при приготуванні кулінарних страв та десертів, вміння поєднувати традиційну технологію та елементи молекулярної кухні.

IMG_20180618_085436.jpg IMG_20180618_104242.jpg IMG_20180618_104248.jpg

IMG_20180618_104332.jpg IMG_20180618_104346.jpg IMG_20180618_104439.jpg

IMG_20180618_104554.jpg IMG_20180618_114010.jpg IMG_20180618_114051.jpg

IMG_20180618_114133.jpg IMG_20180618_114221.jpg IMG_20180618_114258.jpg

IMG_20180618_114343.jpg IMG_20180618_114423.jpg IMG_20180619_090550.jpg

IMG_20180619_090601.jpg IMG_20180619_090640.jpg IMG_20180619_121217.jpg

IMG_20180619_122109.jpg IMG_20180619_122115.jpg IMG_20180619_133338.jpg

IMG_20180619_133342.jpg IMG_20180619_133346.jpg IMG_20180619_133350.jpg

IMG_20180619_133401.jpg IMG_20180619_133408.jpg IMG_20180619_133521.jpg

IMG_20180620_091103.jpg

Коментарії