09 жовтня. Згідно з графіком навчального процесу в училищі розпочалися уроки виробничого навчання у майстернях серед учнів І першого курсу за професією кухар та кондитер.

Всі учні училища забезпечені спеціальною формою для роботи у виробничих приміщеннях. Майстри виробничого навчання особливу увагу приділяють питанням санітарії і гігієни учнів на робочому місці та дотриманню правил безпеки праці і пожежної безпеки під час виконання навчально-виробничих робіт. Учні вперше знайомляться з виробничими приміщеннями,  набувають навики з організації робочого місця та використання різних видів обладнання, інвентарю,  ріжучих інструментів. Перші завдання передбачають проведення механічної кулінарної обробки овочів та грибів, а саме: первинна обробка, нарізка простими формами та  підготовка до теплової обробки овочів і грибів. 

22396626_1670571393007647_1548213374_o.jpg 22396646_1670570636341056_1209144551_o.jpg 22429100_1670571033007683_1077894997_o.jpg

22429180_1670570879674365_1395362880_o.jpg

Коментарії