25 вересня в групі кухар, кондитер №4 ІІ курсу викладачем Назаренко О.В. проведено відкритий урок з предмета «Страви закарпатської кухні» на тему:«Особливості приготування традиційних супів закарпатської кухні». Згідно плану уроку навчальною метою було засвоєння учнями асортименту традиційних супів Закарпаття та рецептів їх приготування. Цікавими елементами при проведенні уроку стали конкурс загадок, перегляд презентації та вирішення проблемних ситуацій, які можуть виникати під час практичної діяльності. Слід відмітити, що упродовж уроку прослідковувався  постійний зв’язок теми з сьогоднішнім днем, інтернаціональний характер закарпатської кухні, її самобутність та унікальність.

22070520_1659410750790378_619333349_o.jpg 22093368_1659407737457346_984792929_n.jpg 22093793_1659408584123928_802905650_n.jpg

22140213_1659408320790621_625667672_o.jpg

Коментарії