Головна

Новини

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Навчально-практичний центр

Центр професійної кар'єри

Новини 2017-2018 н.р.
  • Реєстрація

25 вересня в групі кухар, кондитер №4 ІІ курсу викладачем Назаренко О.В. проведено відкритий урок з предмета «Страви закарпатської кухні» на тему:«Особливості приготування традиційних супів закарпатської кухні». Згідно плану уроку навчальною метою було засвоєння учнями асортименту традиційних супів Закарпаття та рецептів їх приготування. Цікавими елементами при проведенні уроку стали конкурс загадок, перегляд презентації та вирішення проблемних ситуацій, які можуть виникати під час практичної діяльності. Слід відмітити, що упродовж уроку прослідковувався  постійний зв’язок теми з сьогоднішнім днем, інтернаціональний характер закарпатської кухні, її самобутність та унікальність.

Коментарії

Хто Online

Зараз 38 гостів і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Навчально-практичний центр

Центр професійної кар'єри

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

Зміна номеру телефона приймальні: (0312) 656451

(0312) 656451 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua