Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Новини 2017-2018 н.р.
  • Реєстрація

20 лютого в українському календарі історії – День вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Саме в ці дні, чотири роки тому, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Майдану.

15 лютого  в актовій залі училища відбулося свято вручення дипломів кваліфікованого робітника 60 випускникам, які навчалися за професіями кухар, кондитер, офіціант, бармен. Традиційно разом з документами про професійно-технічну освіту випускники отримали і направлення на перше робоче місце.

14 лютого. В актовій залі нашого навчального закладу пройшло свято «Кохання – понад усе!». Саме 14 лютого ми звертаємся до теми кохання, бо цей день надзвичайний-День Святого Валентина, день закоханих.

13 лютого. У рамках державної кваліфікаційної атестації в училищі проходять іспити з предметів професійно-теоретичної підготовки.

12 лютого. В училищі розпочалася Державна кваліфікаційна атестація з професій кухар та бармен у групах з терміном навчання 1,5 роки.

05-08 лютого з метою підтримки, розвитку обдарованих учнів, активізації інтересу до поглибленого вивчення спеціальних дисциплін, виявлення та покращення рівня знань, умінь та навичок, самовдосконалення учнівської молоді в навчальному закладі пройшов І етап учнівських олімпіад  з предметів професійно-теоретичної підготовки: «Охорона праці», «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів  з основами товарознавства» та «Устаткування підприємств харчування».

31 січня педагогічні працівники навчального закладу долучилися до вебінару на тему: «Впровадження інноваційних технологій з використанням програмного забезпечення SMART Notebook»

30 січня в училищі відбувся звіт викладачів та майстрів в/н про роботу, проведену у міжатестаційний період. Педагоги розповіли про свою педагогічну діяльність за останні 5 років, презентували методичні напрацювання. Викладач предмета «Захист Вітчизни» Костик П.П. поділився з колегами досвідом з використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках. Наголосив на важливості використання ІКТ для забезпечення ефективного проведення навчальних занять та кращого сприйняття навчального матеріалу учнями.

29 січня. Бій під Крутами  став символом патріотизму і жертовності в боротьбі за незалежну Україну. Цей страшний бій, що відбувся 29 січня 1918 року на залізничній станції Крути біля селища Пам’ятне, що за 130 кілометрів на північний схід від Києва, залишив у пам’яті нащадків сум, гордість та пекучий біль...З метою вшанування 100-річної пам'яті подвигу українських юнаків, які полягли за волю України в бою під Крутами, в бібліотеці нашого закладу було підготовлено тематичну виставку книг «Крути: і сум, і біль, і вічна слава».

26 січня тиждень педагогічної та професійної майстерності  завершився виставкою гурткової роботи (керівники Кирик К.Ю. та Мулеса М.М.), на якій були представлені роботи із пряничного тіста та композиції складної нарізки із овочів, виконані членами гуртка.

25 січня. Нетрадиційний відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування страв з макаронних виробів» підготувала та провела майстер виробничого навчання Деревляник М.В. у рамках впровадження проекту «Дослідження сучасних тенденцій приготування макаронних виробів з використанням інноваційних методів навчання».

24 січня. З метою обміну кращим педагогічним і виробничим досвідом із питань удосконалення професійної підготовки учнів, вивчення та впровадження у практичну діяльність інноваційних форм роботи, спрямованих на розвиток професійної освіти та налагодження співпраці на Закарпаття і завітала делегація працівників Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Сумській області та керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини.

24 січня з метою вдосконалення та поширення кращого педагогічного  досвіду викладач предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» Ганич Г.М.  провела майстер-клас на тему «Технологія приготування вафельного тіста».

23 січня в нашому навчальному закладі відбувся конкурс професійної майстерності з професії  кухар «Прості форми нарізки овочів» серед учнів груп І курсу.

З  22 січня у навчальному закладі проходить тиждень педагогічної та професійної майстерності, в рамках якого заплановані заходи, що сприяють вдосконаленню педагогічної та професійної діяльності, впровадженню та поширенню кращого педагогічного досвіду. Викладач Барч О.І. поділилася досвідом використання веб-технологій на уроках теоретичного та виробничого навчання і презентувала веб-квест на тему: «Первинна обробка овочів».

Хто Online

Зараз один гість і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

(03122) 2-56-95 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів