Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Новини 2015-2016 н.р.
  • Реєстрація

11 травня. Завершується професійно-теоретична підготовка у навчальних групах другого курсу, які навчаються за професією кухар п’ятого розряду. Цими днями в кухні-лабораторії училища проходять останні лабораторно-практичні роботи з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Учні вже відпрацювали завдання з приготування супів, складних страв з м’яса, риби та морепродуктів, м’яса птиці та субпродуктів, холодних страв і закусок, солодких страв і напоїв. Впевнено використовують теоретичні знання під час виконання практичних завдань: освоїли прийоми технологічних операцій, правила підбору посуду для відпуску страв, усвідомлено користуються збірником рецептур та іншою нормативною документацією.  Велика увага при проведенні лабораторно-практичних робіт приділяється раціональній та ефективній організації праці на робочому місці,  дотриманню норм технологічного процесу та вимог нормативних актів про охорону праці. 

Коментарії

Хто Online

Зараз 47 гостів і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

(03122) 2-56-95 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів