Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Новини 2015-2016 н.р.
  • Реєстрація

28 квітня. Відкрите лабораторно-практичне заняття з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему: «Приготування страв з птиці та субпродуктів» провела викладач Галас Н.П. у групі учнів №2 другого курсу, які навчаються за професією кухар 5 розряду. Знання, набуті під час теоретичних занять, учні закріпили на практиці, удосконалюючи уміння та навички при приготуванні страв з птиці. Страви готували складні: «Зрази парові курячі, фаршировані змішаним омлетом з овочами під соусом  «Голандез» з гарніром із фаршированих рисом та овочами помідорів, запечених під сирною скоринкою», «Стегенця курячі, фаршировані грибами та сиром з овочевим гарніром», «Печінка теляча, смажена на яблучній подушці під соусом вершковим з беконом». Особлива увага приділялася відпуску страв. Для їх оформлення учні власноруч готували чіпси з моркви, цукіні та використовували відомий спосіб прикрашання страв – дресінг, коли соус чи заправка до салату наливається або краплями наноситься на вільний простір тарілки.

Коментарії

Хто Online

Зараз 85 гостів і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

(03122) 2-56-95 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів